Categorías
Sin categoría

ÈXIT DEL PRIMER DIA DEL DI(VI)NES I TOT A PUNT PEL SEGON

Després del tret de sortida exitós amb el concert de Karol Green, al Jardí de la Casa Rull de Reus ple a vesar, el festival Di(vi)nes que organitza l’associació cultural Etcètera segueix amb la seva programació i aquest divendres 11 d’octubre s’atura a la ciutat de Tarragona. El Cafè La Cantonada serà l’escenari on el grup Petites Grans Coses, la poetessa Neus Anglès i la vitivinícola Mas Sersal protagonitzaran la segona actuació d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu donar a conèixer la creativitat en clau femenina.

A les 21.00h s’iniciarà aquesta segona jornada del Di(vi)nes amb el tast de lletres de la poetessa altafullenca Neus Anglès que aportarà al seu públic part de la seva obra i un recull de creacions d’altres autores catalanes. Acte seguit actuarà el grup Petites Grans Coses, una formació liderada per l’Ana Cusell a la veu que arribarà acompanyada del Toni Martínez a la guitarra per presentar el seu nou EP autoeditat amb el qual estan de gira. En aquest concert, el vi escollit per l’organització és el Petites Estones de Mas Sersal, un celler nascut l’any 2008 i que elabora vins de molta qualitat de forma sostenible i respectuosa amb el seu medi creant productes de la DO Monstant i Terra Alta.

Amb aquests tres elements, el Di(vi)nes portarà a Tarragona una jornada molt especial i plena de cultura, lletres, música i companyonia. L’entrada, com sempre, serà gratuïta. El Di(vi)nes tindrà una tercera cita amb el públic que arribarà a Reus el proper 18 d’octubre de la mà de la cantautora barcelonina Gessamí Boada, la jove poetessa cambrilenca Eulàlia Canals i el vi Gessamí de Gramona i de la DO Penedès.