Categorías
Sin categoría

ETCÈTERA ENCARA EL 2021 AMB LA CINQUENA EDICIÓ DEL FESTIVAL DI(VI)NES I L’AUGMENT DE L’ACTIVITAT CULTURAL A ALTAFULLA

La reunió de la junta directiva de l’associació cultural Etcètera, celebrada aquest dimecres per via online, ha servit per a definir les accions culturals que l’entitat té previst desenvolupar enguany, sempre pendent dels canvis i límits que generi el Covid19.

La principal activitat que farà enguany Etcètera és la celebració de la cinquena edició del festival Di(vi)nes, esdeveniment consolidat i punt de referència al calendari festiu i cultural català pel seu ressò i, especialment, perquè en les quatre edicions ja celebrades ha permès generar una programació musical molt potent i estable. Enguany una de les novetats és que el municipi d’Altafulla, on té la seu l’entitat i que l’any passat va acollir un dels concerts del Di(vi)nes, reforçarà la seva plaça i acollirà dos dels tres concerts del festival. L’altre tindrà lloc a la ciutat de Reus.

L’organització ja treballa en aquesta cinquena edició que, com és habitual, tindrà el format de concerts acústics amb cantautores, lectures de poesia de poetesses i el tast d’un vi diferent en cada concert. No es poden avançar encara els noms de les participants en aquesta edició però des de l’entitat s’apunta que seran d’altíssima qualitat.

Per altra part, la reunió d’Etcètera ha servit per confirmar que enguany es convocaran dos premis literaris, un que serà la segona edició del Premi AMA estretament vinculat a Itàlia, i un segon que tindrà el seu epicentre a Altafulla.

La junta ha parlat d’altres temes importants com la seva participació, amb activitats diverses, al calendari de la Capital de la Cultural Italiana 2022. L’entitat també té altres projectes a l’horitzó més proper i entre ells un de caire europeu. La junta directiva de l’associació Etcètera la formen Òscar Ramírez Dolcet (president), Blanca Ferrer (vicepresidenta i secretària), Santi Parés (vicepresident i tresorer), Nacho Mayals (vocal) i Bartolomeo Smadone (vocal delegat a Itàlia).