Categorías
Sin categoría

EL FESTIVAL DI(VI)NES ARRIBA A LA SEVA QUARTA EDICIÓ INCORPORANT ALTAFULLA COM A NOU ESCENARI

La quarta edició del festival Di(vi)nes, organitzat per l’associació cultural Etcètera, incorpora enguany una novetat important ja que un dels tres concerts tindran lloc a un nou emplaçament, Altafulla, en detriment de la ciutat de Tarragona que es queda sense aquest festival. Les altres dues actuacions es faran a la ciutat de Reus.

El Di(vi)nes és un festival que té com a objectiu promoure la creativitat en clau femenina i enguany compleix de nou en aquest sentit amb la presència de tres poetesses i tres cantautores que protagonitzaran les tres nits especials del mes d’octubre acompanyades del tercer element del festival, el vi. Els tres concerts començaran a les 21.00h i seran gratuïts tot i que enguany, pel Covid19, amb un aforament reduït.

El divendres 2 d’octubre, a la terrassa de La Fira Centre Comercial, es donarà el tret de sortida al Di(vi)nes 2020 amb l’actuació de la cantautora Anna d’Ivori que farà, en exclusiva, la preestrena del seu nou disc. La poesia la posarà l’escriptora Carme Rodríguez i el vi serà del celler Mas Bella de Masmolets.

La setmana següent, el divendres 9 d’octubre, la plaça de l’església d’Altafulla acollirà la segona sessió del festival amb un tast de poesia de la poetessa Gòria Ganga i el concert de la cantautora Raquel Lúa que presentarà el seu nou disc “Nàxos”. En aquest acte, que requerirà invitació pel seu aforament limitat, s’hi servirà vi del celler Estol Verd de Rodonyà.

El tercer concert del festival Di(vi)nes es farà de nou a La Fira Centre Comercial i tindrà com a protagonistes a la poetessa Dolors Ollé i la cantautora Lynne Martin. En aquesta ocasió, el vi escollit és dels Cellers Blanch de Puigpelat.

La quarta edició del festival Di(vi)nes té enguany el patrocini de La Fira Centre Comercial, la Fundació Privada Mutua Catalana i la Diputació de Tarragona. El Di(vi)nes s’ha convertit en un esdeveniment fixe del calendari cultural de la tardor a Catalunya i té cada any més ressò a nivell del territori.

El president d’Etcètera, Òscar Ramírez Dolcet, explica que “enguany el festival guanya molta rellevància amb els canvis fets i que calia fer perquè el mateix interès que s’ha mostrat des d’Altafulla és el mateix silenci que hi ha hagut des de sempre a la ciutat de Tarragona. A Reus, com és evident, des del primer moment han volgut el festival i per això ja és plaça fixa”.